ŞOK İddia!

TSK Hakkında ŞOK İddia!
07 Temmuz 2012 Cumartesi 15:38
A Haber'de yayınlanan Deşifre programında gündemi sarsacak iddialar...
İmar


A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı'nda bu hafta, İsrail'in Nükleer Silah Cephaneliği belgeleriyle Deşifre edildi.

Programa konuk olan Araştırmacı Yazar Yılmaz Dikbaş ve İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu gündemi sarsacak iddialarda bulundu…

İSRAİL 400 ATOM BOMBASI İLE NE YAPMAYI PLANLIYOR?

İsrail'in 60'lı yıllardan beri tüm dünyanın gözleri önünde nükleer silah geliştirdiğine dikkat çeken Araştırmacı Yazar Yılmaz Dikbaş, Dimano –Negev Nükleer Tesisleri'nde 400 Atom Bombası'nın depolandığını belirtti.

Başta ABD olmak üzere İngiltere, Fransa ve Almanya'nın nükleer silah geliştirmesi konusunda İsrail'e destek verdiklerini söyleyen Dikbaş, BM ve Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu'nu çifte standart uygulamakla suçladı…
Yılmaz Dikbaş, Irak ve İran'a yaptırım uygulanırken, İsrail'in Birleşmiş Milletler kararlarını yok saydığını ve denetçileri ülkesine sokmadığını söyledi..

Bilindiği gibi İsrail'in nükleer silah depoları ilk kez 1986 yılında Dimona nükleer tesislerinde 9 yıl görev yapan Mordehay Vanunu adlı bir mühendis tarafından ifşa edilmişti.

1986 yılında Dimona nükleer reaktörüyle ilgili fotoğraf ve bilgileri İngiliz Sunday Times gazetesine sızdıran Vanunu, Sunday Times'da haberin çıkmasından kısa bir süre sonra arkadaşlık kurduğu Cheryl Bentov adlı Mossad ajanı tarafından götürüldüğü Roma'da, İsrail gizli servisi tarafından bayıltılıp kaçırıldı.

İsrail'de vatana ihanet suçundan yargılanan Vanunu 18 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı. 2004 yılında tahliye olan Vanunu halen tecrit hayatı yaşıyor…

Vanunu'nun çektiği orijinal fotoğrafların da yayınlandığı programda söz alan İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu İsrail'in atom bombalarıyla ilgili gündemi sarsacak iddialarda bulundu.

Kurtoğlu "İsrail şuanda hem Ortadoğu hem de dünya için büyük tehdit oluşturuyor. Bugün nükleer silah konusunda bölgede birinci dünyada ise üçüncü sırada geliyor… Amaçları önce vaat edilmiş toprakları ele geçirmek sonra dünyaya hakim olmak. Bunun için Atom Bombası kullanmaktan bile çekinmeyecekler" dedi.

TSK'DA İSRAİL'E ÇALIŞAN GENERALLER VAR… 28 ŞUBAT BİR SİYONİST OPERASYONUYDU

Son yıllarda yaşanan İsrail –Türkiye gerginliğine de değinen Doç Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu, çok çarpıcı iddialarda bulundu..

Kurtoğlu "Türk Silahlı Kuvvetler içerisinde İsrail'e çalışan generaller var, bakın 28 Şubat bir İsrail operasyonudur… Dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı 27 Şubat'ta İsrail'de idi, döndü 28 Şubat gerçekleşti. Genelkurmay 2.Başkanı Çevik Bir, Siyonistlerle işbirliği yaptı. 1996 yılında TBMM'den habersiz İsrail'le silah anlaşması imzaladı. Buradan savcılara çağrıda bulunuyorum. Gerekirse ifade vermeye hazırım, Çevik Bir'e sorsunlar. Amerika Community College'de İsrailli kız arkadaşı ile ne konuşmuştur, cevap versin" dedi…

KEMAL DERVİŞ KİMİN ADAMIYDI? TÜRKİYE'NİN MİLYARLARCA DOLARI NASIL BUHARLAŞTI…

Programda 2001 Ekonomik Krizine de değinen Kurtoğlu, Kemal Derviş ile ilgili de çok çarpıcı iddialar öne sürdü..

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Глава четвертая Служба пограничных нарядов

Наставление по охране государственной границы (пограничный наряд)

Глава вторая Основы охраны государственной границы пограничными нарядами